Ligging en bereikbaarheid

Zorgcampus Denderrust vind je in Herdersem, een deelgemeente van Aalst: Alfons De Cockstraat 12 A.

De hoofdingang, Den Oudenhof en De Vlieguit zijn alle dagen open van 8u tot 20u.
Buiten deze uren kan je als bezoeker aanbellen. Een medewerker laat je binnen. De balie aan de hoofdingang is elke werkdag open van 8u tot 17u.

Parkeren

Er zijn wegwijzers naar Denderrust voor wie uit Aalst, Gijzegem of Wieze komt.

Tegenover de assistentiewoningen beschikken we over een betalende parking. Voor 1 euro kan je aan de betaalautomaat aan de hoofdingang een jeton kopen om de parking te verlaten.

Tijdens de werken blijft de grote parking aan de overkant van de straat toegankelijk.

Het is officieel niet toegestaan de wagen te parkeren voor het gebouw van Denderrust ter hoogte van DVC De Regenboog/bureau Sociale Dienst. Er is immers een (on)onderbroken witte streep op het wegdek. De politie voert hieromtrent regelmatig controles en reeds een aantal mensen werden beboet. Parkeren kan op de grote (betaal)parking van Denderrust of verderop in de straat waar geen witte markeringen zijn. Hou hiermee rekening en vermijd zo onnodige boetes.

In- en uitstappen

Aan de hoofdingang van de zorgcampus is er momenteel een algemeen parkeerverbod omwille van het werfverkeer.

We voorzien een kiss-and-ride zone voor het in- en uitstappen van de gasten van het dagverzorgingscentrum.

Openbaar vervoer

De bussen 2 (Erembodegem – Aalst Station – Herdersem) en 91 (Aalst – Lebbeke – Dendermonde – Hamme – Sint-Niklaas) van De Lijn stoppen aan de halte ‘Herdersem Gemeentehuis’. Daarna stap je nog 500 meter naar onze zorgcampus.